Servicio durante COVID-19

COVID-19 FAQs

Des de volem transmetre a la ciutadania de les poblacions en les quals gestionem el servei municipal d'aigua que els serveis de proveïment i sanejament estan plenament assegurats amb les mateixes garanties, qualitat i seguretat que fins ara. Els actuals processos de tractament i els paràmetres de control de l'aigua de consum garanteixen la qualitat sanitària i no es veu afectada per l'actual situació. La companyia està en tot moment en comunicació amb les autoritats sanitàries al capdavant de la situació actual.

 • Continuem treballant amb normalitat

  En , en coordinació amb els ajuntaments, hem implantat un conjunt de mesures preventives encaminades a protegir la seguretat sanitària de tots els nostres empleats, així com a garantir el funcionament normal de les xarxes de subministrament que operem. La creació d'equips independents de treball operatiu, el reforç de les mesures d'higiene, la implantació del teletreball i l'aprovisionament de material necessari per a assegurar la continuïtat del servei són algunes de les diferents iniciatives que hem dut a terme.
 • No estem realizant talls de subministrament

  Durant aquest període hem interromput qualsevol tall de subministrament per impagament. mai talla l'aigua a ningú que no la pot pagar. A més, temporalment, hem detingut els venciments dels informes de vulnerabilitat per a mantindre la protecció especial d'aquests col·lectius.

  Si et trobes sense aigua, consulta l'apartat d'obres i afectacions de la nostra web per a comprovar si existeix alguna avaria en la xarxa que et puga estar afectant.
 • Fem costat a treballadors autònoms o PYMEs afectats per la crisi del coronavirus

  Conscients d'aquesta situació hem procedit a ajustar l'estimació del teu consum des del passat 14 de març fins que sortim del període d'Alarma.

  Si no pogueres fer front al pagament de la teva factura contacta amb nosaltres a través de la pàgina web i analitzarem les diferents possibilitats que tenim per a ajudar-te.
 • Suspenem temporalment la lectura del comptador

  Mentre dure l'estat d'alarma no es duran a terme les lectures. Es realitzaran estimacions de consum basades en el mateix període de l'any anterior.
 • Continuem atenent les avaries

  Els nostres equips tècnics segueixen al peu del canó per a atendre les avaries que es puguen produir tant en les xarxes de distribució com de sanejament. Seguim a la teva disposició per a atendre incidències les 24 hores del dia. Aquests dies hi ha menys operadors/es atenent les telefonades, per la qual cosa et demanem que tingues una mica de paciència o ens contactes a través d'altres canals.

  En la nostra web trobaràs informació sobre talls de subministrament en la xarxa i la previsió de restabliment del servei. Consulta-la abans de trucar al nostre telèfon d'incidències.
 • Suspenem temporalment el repartiment de la factura en paper

  Temporalment, i mentre dure l'estat d'alarma, hem suspès el repartiment de correspondència. Recorda que pots trobar totes les teves factures en l'oficina virtual i que ens les pots sol·licitar a través de qualsevol dels nostres canals de contacte.
 • Pots continuar realizant les teves gestions comercials

  Davant el tacament de les oficines d’atenció al client, hem reforçats els canals d’atenció no presencial. Pots contactar amb nosaltres a través de qualsevol d'aquests canals.

 

Accedeix als nostres canals de contacte

Rep tot el nostre suport en aquests moments difícils que estem segurs que superarem junts molt prompte.